HOME  | CONTACT

Babyconsulent Angela

Begeleiding op maat voor jou en je baby

Wie is babyconsulent Angela

Ik ben Angela Steenbreker, moeder van drie volwassen kinderen.

Ik werk als gespecialiseerd regieverpleegkundige op afdeling Geboortezorg in Rijnstate Arnhem en ben als follow up verpleegkundige op de polikliniek Kindergeneeskunde betrokken bij de nazorg van prematuren. Ook de onrustige baby en ouders die door de huisarts doorverwezen worden, proberen vanuit dit poliklinische traject te helpen en ondersteunen.
Binnen de mogelijkheden die een organisatie met zich mee brengt, zet ik me voor de volle 100% in om ouders en hun onrustige baby weer in een rustig vaarwater te krijgen, waardoor er weer echt genoten kan worden van elkaar.

In 2007 ben ik mijn eigen praktijk Babyconsulent Angela begonnen. Ik wilde ouders met een onrustige baby nog intensiever kunnen begeleiden. Na jarenlange ervaring was ik ervan overtuigd, dat de begeleiding van ouders en hun onrustige baby niet in het ziekenhuis hoeft plaats te vinden. Ik kan als verpleegkundig babyconsulent bij ouder en kind in de vertrouwde thuisomgeving echt zorg op maat bieden en na twee intensieve weken begeleiding trots zijn op de resultaten die we samen geboekt hebben.
Dit concept is voor mij de beste garantie op succes en tevredenheid.